Здравейте колеги, имам въпрос, как прекарвате кабелите на ксенона, че да влезнат в халогена? Дупчи ли се капачката на халогена? Някой ако има снимки да покаже как го е направил, ще му бъда благодарен!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Слагане на ксенон на халегоните?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеВтори въпрос. Кога КАТ ще започне да налага предвидените в закона глоби за хора каращи с включени светлини за мъгла, когато такава няма?Last edited by grenlould; d.m.y г., 23:09.
Comment
-
Първоначално публикувано от grenlould Покажи съобщениеВече са сложени ксеноните! Ти не си напрягай мозъка с тия неща пич, нали на мен ще пишат глоба, а не на тебе! Халогените са настроени да не заслепяват, ако това е от значение, но все тая! Относно това на халогени карам постоянно от около 10 години и съм нямал проблеми, така, че спи спокойно! Принципа е или помогни или подмини!Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеПринципа е на мене да ми е готино ( че съм голям пич а не че има някакво значение за това как виждам), пък на тия срещу мен кучета ги яли. Ако светлината за мъгла (наричана от теб халоген) е настроена да свети добре е напълно безсмислено да е с ксенон. Много по-полезни биха били крушки с жълта светлина. А това че КАТ от 20 години не си върши работата е проблем не само на теб но и на всички нас.
Comment
Comment